Tur til vakre Avila – 12. til 15. mars 2018

Marit Gjelsten er reiseleder på turen, og lover en uforglemmelig opplevelse. Om turen:

Avila

Avila ligger ca. 1 time nordvest for Madrid, og er på UNESCO’s liste over verdensarven for sin bymur og sine romerske kirker.

En by full av historie. Først bebodd av romerne, så overtatt av Vestgoterne, styrt av Maurerne og gjenerobret av de kristne.

Her ble Santa Teresa de Jesus fødd, og her har mange viktige hendelser under kronen av Castilla funnet sted.

Video

Under mottoet «det er lov å la seg friste» oppfordrer vi til å vie noen minutter på en informativ video fra Avila. Lastet ned fra turistkontoret.

Turinformasjon

I samarbeid med Scan Travel setter dinhjelper.com opp en tur til denne flotte historiske byen fra 12. mars til 15. mars 2018.

Inkludert buss, 4 stjerners hotell, frokost, 2 middager, inngangsbilletter, reiseforsikring og lokal guide. Pris fra 349€. Blir du med?

Vi skal overnatte i et palass fra XVI år hundrede tallet, hvor også Keiser Karl V og hans kone Isabel, og sønnen Filip (som senere ble Filip II) har bodd.

Om kvelden på ankomstdagen tilbyr vi en guidet spasertur på ca. 1 time i byen, uten ekstra kostnad.

Dag 2 besøker vi blant annet klosteret hvor Santa Teresa bodde i 30 år. Middagen om kvelden er i en restaurant som ligger i bymuren, hvor vi får typiske retter fra Avila. Inkludert i prisen.

Dag 3 besøker vi blant annet Katedralen, og kirka hvor sønn til det Katolske Kongeparet ligger begravet, og hvor Torquemada, som stod for inkvisisjonen, bodde. Middagen blir i Palassets restaurant i kjelleren. Inkludert i prisen.

Dette er bare en liten smakebit av programmet. Fullt program finner du her.

For påmelding og informasjon: kontakt  oss på telefon, epost eller også ved besøk til kontoret.

Reisebyrået Scan Travel på supermarked Costa Blanca kan også kontaktes: spain@scandinavia-travel.com – telefon 96 588 87 52

 

 

 

 

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2024 dinhjelper.com • All rights reserved.