Alarm er forebyggende

Hvordan kan du beskytte boligen din for ubudne gjester?

En boligalarm som er knyttet til en vaktsentral er en effektiv metode for å forhindre innbrudd og husokkupasjon.

En alarm med sikkerhetskamera vil bidra til å skremme uvedkommende bort fra boligen.

Dinhjelper.com har inngått en avtale med selskapet Securitas Direct, som er et av de største i Spania.

Visste du at Securitas Direct ble grunnlagt i Sverige? I mange land går forbrukeravdelingen under navnet Verisure.

De er kjent for innovasjon og tekniske løsninger av høy kvalitet. De produserer sitt eget alarmutstyr som er veldig enkelt i bruk.

Kontrollpanelet har et toveis kommunikasjonssystem slik at du kan snakke med alarmsentralen, i tillegg til en SOS-knapp, og en knapp for å tilkalle politiet.

Boksen skal være tilkoblet strøm ved normal drift. Går strømmen, eller hvis du må ta med deg boksen for å gjemme deg om et innbrudd skjer har den integrert batteri slik at den fortsatt fungerer og du kan ha kontakt med alarmsentralen for instruksjoner.

Ved døren plasseres et lite kodefritt kontrollpanel, og alarmen aktiveres/deaktiveres med en brikke som du legger inntil panelet.

Securitas Direct sitt alarmsystem har bevegelsesensorer med innebygd kamera som tar klare bilder selv om det er mørkt. Kameraet utløses når sensoren registrerer bevegelse, og tar en serie bilder i rask rekkefølge som sendes til alarmsentralen dersom alarmen utløses.

Alarmsystemet har en kraftig sirene som går på batteri, og fungerer uavhengig av strømforsyningen.

I tillegg vil sjokksensorer for dører og vinduer oppdage et innbrudd allerede før tyven har kommet seg inn. Når alarmen går tar det normalt 30-60 sekunder før alarmsentralen ringer kunden for å sjekke situasjonen. Alarmselskapet tar kontakt med politiet eller andre nødetater dersom det er nødvendig.

Securitas Direct sitt antennenettverk lar seg ikke påvirke av frekvenshemmere som innbruddstyver kan bruke for å hemme alarmen.

Securitas Direct sin app er tilgjengelig for iOS og Android. I denne kan du koble alarmen til og fra, du kan se bilder fra kameraene, meldinger, alarmstatus osv.

Du kan kontrollere bevegelser via kameraet på datamaskinen din eller mobilen uansett hvor du er.

gratis installasjon

Securitas Direct tilbyr våre kunder gratis installasjon, og et måntlig avdrag på 43€ +21% IVA. Bindingstiden er på 2 år.

Vedlikehold av alarmen og utstyret er inkludert i prisen, samt kundestøtte 24 timer i døgnet. Dersom deler av alarmen blir ødelagt tilbyr de også reparasjon eller utskiftning av disse.

Installasjonen av alarmen utføres av en profesjonell installatør som sørger for at alarmen følger alle lover og regler for privat sikkerhet, inkludert lover om videoovervåkning.

Alarmsentralen hos Securitas Direct er meget serviceinnstilte. For våre kunder vil det være en ekstra trygghet at de snakker bra engelsk på alarmsentralen, og derfor kan hjelpe deg selv om du ikke snakker spansk. Operatørene er godt trent, og kan gi instruksjoner om førstehjelp eller hvordan du bør forholde deg dersom et innbrudd eller annen nødsituasjon skulle oppstå.

Bestill nå, og vi tar straks kontakt. E-post:  marit@dinhjelper.com