I Spanias hjerte – 1. til 5. april 2019

TUREN GÅR TIL SEGOVIA, SALAMANCA, El Escorial og el valle de los caídos

Segovia ligger i hjerte av Spania, grunnlagt av kelterne og berømt for den romerske akvedukten som var i bruk helt fram til 1929. Og hvem har ikke hørt om Segovias spesialitet «el cochinillo», grillet pattegris?

Segovia skal være vår base, hvor vi installerer oss på det nydelige 4 stjerners hotellet Real Segovia, sentralt beliggende.

 

 

I tillegg til guidet omvisning i Segovia, tar vi dagsturer til Salamanca, El Escorial og el Valle de los Caídos.

SALAMANCA

Salamanca er kjent som Spanias «gylne by», og har en 800 års lang tradisjon som undervisningsby. Byen står på UNESCOS verdensarvliste, og sjarmerer med sine trange gater og eldgamle, monumentale bygninger.

 

 

EL ESCORIAL DE SAN LORENZO

Filip II hadde en drøm! Han ville bygge et monument for å minnes seieren i slaget ved San Quintin. Han ville ha et slott, et kloster, et mausoleum, alt i ett. Resultatet ble et byggverk som av samtiden ble betegnet som Verdens 8. underverk. Byggverket dekker et område på 33.000m2, har en verdifull samling av maleri fra el Bosco til Tiziano, et bibliotek med 14.000 bind og mer enn 2.600 vindu.

 

 

EL VALLE DE LOS CAÍDOS

«De falnes dal», et minnesmerke reist av diktatoren Franco etter borgerkrigen til minne om de falne. Dette er et omstridt monument med mange motstandere, som vil ha det revet. Det ble bygget av de som tapte borgerkrigen, og hele 40.000 falne er begravet under monumentet. Franco selv har også sin grav der,  inne i kirken. Det gigantiske korset, 150 meter over bakken, er synlig lang vei. Korsets armer er så brede at to biler kan kjøre forbi hverandre.

 

TURINFORMASJON

I samarbeid med Scan Travel setter dinhjelper.com opp en tur til disse historiske stedene fra 1. april til 5. april 2019.

Inkludert buss, 4 stjerners hotell, frokost, 2 lunsjer, inngangsbilletter til de monumentene vi skal besøke, reiseforsikring og lokal guide.

Pris 439€ per person i dobbeltrom.
Pris 559€ for enkeltrom.

Blir du med?

KLIKK HER FOR PROGRAM

For påmelding og informasjon: Kontakt  oss på telefon, epost eller også ved besøk til kontoret.

Reisebyrået Scan Travel på supermarked Costa Blanca kan også kontaktes: spain@scandinavia-travel.com – telefon 96 588 87 52

[Photo: ©  pixabay]

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2024 dinhjelper.com • All rights reserved.