Rent vann: Veien til bedre helse

Danske Klaus Wittrup har bodd i Spania i 8 år, og har arbeidet like lenge med vann– og dusj-filtersystem.


ER VANNET DU DRIKKER RENT?

Kjøper du vann på flasker? Vet du hva det inneholder? Hvor lenge det har stått i butikken? Hvor lang transporten har vært, og under hvilke forhold?

Ved undersøkelser har det kommet frem at plastflasken i seg selv frigjør giftstoffer ved varme. Det er ikke rart å tenke på, når man vet at flaskene noen ganger blir transportert flere 1000 km, og under ekstremt høye temperaturer. Derfor tilsetter produsentene unødig mye salt i vannet, for å opprettholde en form for smak da det etter lang transport og oppbevaring smaker litt dødt.

Hva med vannet i kranen? Smaker det klor?

Man anvendte klor for første gang som et eksperiment  rundt 1890 i et forsøk på å bekjempe vannbårne sykdommer som kolera og tyfus. Det ble en suksess, og disse sykdommene falt drastisk. Kloren ble hurtig akseptert som desinfiseringsmiddel, blant annet på grunn av lave omkostninger og høy effekt.

I senere tid har flere leger uttrykt bekymring over klorens bivirkninger. Dette aggressive stoffet er giftig, og mange leger og spesialister innenfor helsevesenet mener man ikke under noen omstendigheter skal drikke kloret vann. Det blir hevdet at klor danner kreftfremkallende stoffer i kroppen.

Det kan være en tanke å installere et vannfilter, enkelt og greit! Et filter som gir deg rent og sunt drikkevann, uten klor, uten bakterier og uten tungmetaller. Et filter som beholder de gode mineraler og salter som er naturlig i vannet. Som bonus er du ikke med på å støtte den forurensende industrien som produserer plastflasker, og en forsøpling av miljøet med plastflasker.

 

 

Flere og flere investerer også i et dusjfilter.  Kloren, som finnes i varierende mengder i vannet, er som sagt et meget giftigt og aggressivt kjemisk stoff. Det kan virke irriterende på hud og slimhinner, og kan forårsake hudproblemer. Lider du for eksempel av astma eller bronkitt, eksem eller lignende, burde du aldri dusje i vann tilsatt klor. Når du bader eller dusjer utvides porene av det varme vannet og kjemikalier trenger lettere inn I huden.

DET ER MANGE VEIER TIL BEDRE HELSE – BEGYNN MED RENT VANN.

 

 

Ta kontakt med oss for utfyllende informasjon og koordinater til Klaus Wittrup.

[Photos: ©pixabay.com]

 

 

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2024 dinhjelper.com • All rights reserved.