Lunch-tur til Castalla 26. januar 2019

EN GASTRONOMISK OPPLEVELSE: “ET MØTE MED SPANSK MATTRADISJON PÅ SITT BESTE”

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og utfordrer deg på nytt til å prøve en autentisk rett fra innlandet – gazpacho Manchego.

Er du en ekte spansk mat-entusiast, er gazpacho Manchego et must!

Retten serveres kun enkelte steder, og spanjolene elsker den. Kraftig kost, beregnet for hardtarbeidende bønder på en kald vinterdag. Ingrediensene er det de lett kunne få tak i: sopp, snegler, kanin, kylling, hjemmelaget brød og honning. I dag regnes retten som et herremåltid. En spanjol er villig til å kjøre langt for å nyte den beste gazpacho Manchego.

I Castalla har de sin egen variant. Vi inviterer deg til å bli med til byens beste gazpacho-restaurant og lover en gastronomisk opplevelse. La oss vise deg litt av Spania, og det autentisk spanske.

Om retten ikke skulle falle i smak, byr vi på alternative risretter. Lunchen er komplett med uvanlige forretter foruten hovedretten, og avsluttes med husets dessert og kaffe. Drikke til maten er inkludert. Vi håper du går sulten til bords!

Restaurantens fasade er overhode ikke spennende, og du ville neppe ha funnet veien dit på egen hånd.

Et lite tips; er du avhengig av å sitte mykt, ta med en pute.

Bussturen tar ca. 1 time hver vei. Vi kjører gjennom et flott åpent landskap. På veien inn til Castalla passerer vi en fantastisk borg fra romertiden. En skue i seg selv der den våker over byen.

Få turister finner veien til Castalla. Her er vi inne i landet, på spansk jord, blant spanjoler. Vi blir servert et måltid de setter høyt. Spansk matkultur på sitt beste. Vi er i Spania og suger inn en atmosfære som vil sitte igjen i din egen historie lenge. Bli med – vi byr på en fantastisk smaksopplevelse, i tillegg til en fin kjøretur.

INFORMASJON – PÅMELDING

Dato: 26. januar 2019
Avreise:  klokken 12:15 fra parkeringsplassen i markedsgata i Alfaz del Pi

Klokken 12:30 fra Consum, Albir
Retur: Ca. klokken 16:30
Pris per person: 48€

Bindende påmelding og betaling: TRYKK HER


Innbetalt beløp kan ikke påregnes tilbakebetalt ved avbestilling senere enn 7 dager innen turen.
Turen skjer på eget ansvar, og vi anbefaler alle å ta med Europeisk helsetrygdkort/sykeforsikring.

[Photo: © Shutterstock, Juan López]

 

 

 

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2024 dinhjelper.com • All rights reserved.