Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Sildefest

20. oktober 2017 @ 17:00 - 22:00

15€
Oppsummering etter Sildefest:

Nesten 100 mennesker. Vi måtte “stenge” salget og dessverre si nei til noen. Det var fullt. Været var nydelig, og mange satte seg utendørs. Det er 20. oktober, og vi kunne sitte i skjorteermene klokken 18 på ettermiddagen. Deilig!

 

 

Odd og Lydia Pedersen har jobba hele uka. De trodde de kunne bruke kjøkkenet på Sol y Luna, men det gikk ikke, var for varmt!
Så de sprang som noen helter mellom leiligheten og restauranten med silda. Har skåret løk til den store gullmedalje, snufset og grått! Måtte jakte rundt på supermarkedene for å finne den riktige sennepen.

Tenk, to mennesker laget silderetter til 100 personer! Og synes det var moro. Deilig rugbrød atått. Smør. Vi savnet ingenting. Restauranten hadde kjøpt inn akevitt for anledningen.

En livlig stemning. Begeistringen over silderettene og initiativet ville ingen ende ta. Førsteklasses sild, og førsteklasses kokke. For en luksus å ha slik kompetanse mellom oss!

Alle spør om det samme, når skal vi gjenta?

 

 

 

 


Informasjon om festen:

Dere skulle bare visst all planleggingen som ligger bak. Dere må ikke tro at man bare sender 100 kg sild fra Norge til Spania sånn uten videre! Ikke bare det, men hva med mottagelsen i Spania? Hvem kan ta imot og løfte klokken 07:00 en mandag morgen? Hvordan frakter man en tønne på 100 kg?  Hvor skal vi oppbevare tønna? Her er det snakk om privatpersoner og ildsjeler hele veien. Ildsjeler som vil spre glede, som deler av sin kunnskap, som bidrar med sin kompetanse, og som stiller med bil og to sterke hender. La meg bare legge til at det er trapp ned til kjølerommet på restaurant Sol y Luna, og tønna veier 100 kg! Kan dere se scenariet?!

Hva er det som får folk til å engasjere seg? Gleden av å spre glede, spre begeistring! Være sammen om noe …

Har dere googlet Lydia Olivia Pedersen nå? Hvis ikke, så bruk noen minutter på det. Jeg skal gjøre det enkelt for dere, slå opp på Olivias hjemmelagde!

Har dere sett? Og denne kompetansen, denne ressursen nyter vi godt av. Her dreier det seg om ekte råvarer og hjemmelagde silderetter. Det kommer til å lukte løk over hele blokka hvor ekteparet Pedersen bor i flere dager! For de lager alle silderettene vi skal få smake selv.

Ikke gå glipp av sildefesten den 20. oktober. Vær med – støtt et fint tiltak.
Med karrisild, sursild, rømmesild med lodderogn, tomatsild, sennepssild og sildesalat. Her kan du spise så mye du orker for 15€!

Billett får du hos oss og på restaurant Sol y Luna, Alfaz del Sol.
Vi håper å se nye og gamle fjes. Velkommen!

Marit Gjelsten – dinhjelper.com

Detaljer

Dato:
20. oktober 2017
Tid
17:00 - 22:00
Kostnad:
15€

Sted

Sol y Luna
Alfaz del Pi, Spain

Arrangør

dinhjelper.com

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2020 dinhjelper.com • All rights reserved.