En uforglemmelig opplevelse: Besøk på vingård, historie og lunsj i Villena – Populær, på bestilling

Inviter venner / familie /annet/ med på en uforglemmelig opplevelse …

«Ultra wide angle shot of Villena Castle, clouds and blue sky. Villena is the part of Route of the Castles.»

 

Fristelser på løpende bånd. For hele sanseapparatet:


villena

Vi inviterer til en innholdsrik utflukt til Villena, beliggende nord-øst i Alicante-provinsen, helt på grensen til Castilla la Mancha. Innenlandsbyen  er hovedstaden i Alto Vinalapó-distriktet og den mest befolkede byen i provinsen. Villena er kjent for sine mange vingårder, den vakre borgen Atalaya erklært kulturhistorisk arv i 1931,  samt  et fantastisk museum som huser en av Spanias viktigste skatter «El Tesoro de Villena«, som består av 59 edle gjenstander fra bronsealderen. Alene vel verdt et besøk.

bodega Francisco Gómez

Bodega Francisco Gómez ligger vakkert til i Vinalapó-dalen – med en gjennomsnittshøyde på 500 moh., vakkert omringet av fjell på alle kanter. Bodegaen er viden kjent for sine kvalitetsprodukter: økologiske viner og egenprodusert olivenolje.

 

Besøket starter klokken 10:00 med guidet omvisning i det arkeologiske museum hvor hovedattraksjonen «El Tesoro de Villena» befinner seg. Et funn av uvurderlig verdi.

Klokken 11:00 får gruppen en guidet omvisning på den storslåtte borgen Atalya.

Etter besøket på borgen drar vi videre til bodega Francisco Gómez, hvor omvisningen avsluttes med vinsmaking, akkompagnert av velsmakende ibérisk pålegg.

restaurant

Bord til gruppen reserveres på restaurant etter ønske.
Lunsj inkluderes ikke i prisen på eventet. Kan settes opp og inkluderes.

 


 

Eventet kan prises med sjåfør ved bruk av egen bil, eller også minibuss om gruppen er større. Vårt arrangement dekker guidet omvisning på engelsk i museet med gullskatten, på  borgen og i bodegaen, vinsmaking og inngangsbilletter.

Lar du deg friste?
Vi tilrettelegger og ivaretar dine behov. La oss høre fra deg.

 


[Photo: © Shutterstock, pixabay, Adobe Stock]

Innholdet er kopibeskyttet og eies av dinhjelper.com
Copyright © 2024 dinhjelper.com • All rights reserved.