Alarm er forebyggende

Hvordan kan du beskytte boligen din for ubudne gjester?

En boligalarm som er knyttet til en vaktsentral er en effektiv metode for å forhindre innbrudd og husokkupasjon.

En alarm med sikkerhetskamera vil bidra til å skremme uvedkommende bort fra boligen.

Dinhjelper.com har inngått en avtale med selskapet Securitas Direct, som er et av de største i Spania.

Securitas Direct ble grunnlagt i Sverige, og er kjent i mange land under navnet Verisure.

De produserer sitt eget alarmsystem som er veldig enkelt i bruk, og er kjent for innovasjon og tekniske løsninger av høy kvalitet.

enkelt å betjene

Kontrollpanelet har et toveis kommunikasjonssystem slik at du kan snakke med alarmsentralen, i tillegg til en SOS-knapp, og en knapp for å tilkalle politiet.

Boksen skal være tilkoblet strøm ved normal drift. Går strømmen, har den integrert batteri slik at den fortsatt fungerer. Hvis det er innbrudd mens du er hjemme og du må gjemme deg, kan du ta med boksen og kontakte alarmsentralen for instruksjoner.

Ved døren plasseres et lite kodefritt kontrollpanel, og alarmen aktiveres/deaktiveres med en brikke som du legger inntil panelet.

Securitas Direct sitt alarmsystem har bevegelsesensorer med innebygd kamera som tar klare bilder selv om det er mørkt. Dersom alarmen utløses på grunn av bevegelser vil kamera ta bilder som sendes til alarmsentralen.

Alarmsystemet har en kraftig sirene som går på batteri, og fungerer uavhengig av strømforsyningen.

Når alarmen går ringer selskapet kunden innen 60 sekunder for å sjekke situasjon. Hvis det er nødvendig tar de kontakt med politiet eller andre nødetater. Takket være sjokksensorer kan et innbrudd oppdages før tyvene kommer seg inn.

Securitas Direct sitt antennenettverk lar seg ikke påvirke av frekvenshemmere som innbruddstyver kan bruke for å hemme alarmen.

Securitas Direct sin app er tilgjengelig for iOS og Android. I denne kan du koble alarmen til og fra, du kan se bilder fra kameraene, meldinger, alarmstatus osv.

Du kan kontrollere bevegelser via kameraet på datamaskinen din eller mobilen uansett hvor du er.

installasjon

Vedlikehold av alarmen og utstyret er inkludert i prisen. Deler som blir  ødelagt skiftes eller repareres.

Installasjonen av alarmen utføres av en profesjonell installatør som sørger for at alarmen følger alle lover og regler for privat sikkerhet, inkludert lover om videoovervåkning.

Alarmsentralen hos Securitas Direct er meget serviceinnstilt, og de snakker bra engelsk. Operatørene kan gi instruksjoner både om førstehjelp og hvordan du bør forholde deg hvis et innbrudd eller annen nødsituasjon skulle oppstå.

Securitas Direct tilbyr våre kunder

  • GRATIS installasjon, og en måntlig betaling på 43€ + 21% IVA eller
  • Installasjon for kun 299€ + 21% IVA, og en måntlig betaling på 33€ + 21% IVA

Send e-post til  marit@dinhjelper.com for mer informasjon.